Az érzelem nem játék

Mindenkinek jólesik, ha rajongásig szeretik, csodálják, minden kívánságát lesik, de ha ez egyoldalú, nincs kölcsönös vonzalom, akkor minden hiába. Teperhet sajnos bármennyire az illető, mert lehet azonnal, de egy idő után biztos, hogy teherré válik a másik számára.

Eleinte talán tényleg hízelgő, hogy tetszik és ha nem teljesen ellenszenves a másik, akkor egy darabig ez jól is esik, vagy csak kényelmes, ha például ajándékokkal halmozza el vagy elintéz neki dolgokat… ő pedig kihasználja a helyzetet.

Természetesen ez nem szép dolog, de még az is lehet, hogy mindezt nem is szánt szándékkal teszi, hanem úgy van vele, hogy még bármi lehet ebből, hisz a saját érzéseivel sincs teljesen tisztában és kivárja a fejleményeket. Vagy valóban csak visszaél a helyzettel, hisz jól tudja, hogy soha nem fogja viszonozni rajongója érzéseit.

De ha egy kicsit is bele gondolunk, senki nem szeret bele a másikba csak azért, mert tudja, hogy az szereti őt. Az érzelmeket nem lehet befolyásolni, vagy jön vagy nem és a kémia két ember között vagy működik vagy nem. Ha pedig nem, az csak egy kis fellángolás, kaland, puszta szex, de nem szerelem.

Hisz csodálatos dolog a szerelem, de természetesen csak akkor, ha teljesen őszinte, a másik érzéseivel játszadozni pedig óriási felelőtlenség.

Köszönöm, hogy engem olvasol. Sikeres udvarlást kívánok!

Üdv. Andi

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük